NET 55 + TV

 С това предложение получавате високоскоростен достъп до Интернет 55 Mbps. Обявената скорост е скорост за download, скоростта, с която сваляте файлове, видео или друго съдържание. Скоростта за upload e 18 Mbps. Скоростите към международното и българско интернет пространство са симетрични и максимално достижими. Няма ограничение в броя на използваните компютри във вашия дом, препоръчително е да използвате рутер за безжичен достъп до интернет.

 

 С цифрова телевизия от NET1 получавате цял нов свят от вълнуващи преживявания, спорт, музика, филми и любимите ви сериали. В пакета са включени 95 цифрови програми, които се достъпват напълно свободно ако телевизорът ви е с вграден DVB-C тунер. Не ви е необходимо допълнително устройство към вашия телевизор - цифров приемник. В случаите, в които телевизорът ви няма вграден DVB-C тунер и не ползвате цифров приемник от NET1 гледате напълно свободно 55 аналогови програми.

 

 Не е необходимо да заплащате допълнително за HD канали, получавате 24 HD програми свободно в стандартен пакет. Не ви е необходимо допълнително устройство - цифров приемник, ако телевизорът ви поддържа стандарт MPEG-4.

 

При изпращане на заявка за ново включване онлайн, получавате 1 БЕЗПЛАТЕН МЕСЕЦ. Важи само за нови абонати на NET1 или включване на услуга на настоящ абонат на допълнителен адрес. 1 безплатен месец при заявка онлайн не важи за предплатени услуги.

3000

лв./мес.
Поръчай Цената е валидна при Безсрочен договор. 30.00 лв. еднократна инсталационна такса.

Стандартно услугата се предлага с:

 • Един абонамент много телевизори

 • Безплатна инсталация при предплата на поне 3 месечни такси

 • Предплати и спести

Устройства

 • 7500

  лв.

  HD Приемник

 • 2900

  лв.

  Wi-Fi рутер

Параметри и условия за ползване